STAR UDENHOUT

STAR UDENHOUT Shoarma - Grillroom - Pizzeria - Cafetaria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 688 beoordelingen
15 okt 2020 om 21:55 Ik heb hier altijd lekker gegeten, behalve vandaag. Leek wel alsof de ingredienten zo erop waren gegooid, heel erg jammer! Ik blijf wel hier bestellen, want is eerste keer dst het mis ging.
15 okt 2020 om 20:37 Top
11 okt 2020 om 22:31 Beetje weinig saus
10 okt 2020 om 20:57 Koude pizza
28 sep 2020 om 6:38 Bezorgtijd meer als 1.5 uur .
18 sep 2020 om 20:28 Dik anderhalf uur moeten wachten. Werk zelf in een restaurant en kunnen de gasten geen anderhalf uur laten wachten, zij komen niet meer terug, wij dus ook niet meer bij Star, sorry
8 sep 2020 om 20:35 Op tijd bezorgd. Pizza was goed maar de gyros was heel maar dan ook heel erg zout. Leek ook niet op gyros. Geen reepjes maar hele kleine stukjes. In het verleden meer gyros gehad en dat was goed. Jammer, geen goede ervaring.
26 jul 2020 om 21:40 Nou als ik van te voren had geweten dat het een uur zou duren had ik het niet gedaan
20 jul 2020 om 4:28 The most worst pizza what I ever seen. I will never order from this restaurant again
12 jul 2020 om 12:20 Het was allemaal heerlijk maar de kleine formaat kapsalon is te weinig voor een volwassene, het is echt een kinderformaat! Maar dan bestellen we de volgende gewoon een grote want dat is het echt waard, heerlijk was het weer!