STAR UDENHOUT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 862 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Star Udenhout. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 21:12 Kapsalon zat geen smaak aan, friet was half gebakken. Durum doner was koud. Vieze knoflooksaus. Was meteen de laatste keer hier.
1 okt 2022 om 20:09 Het eten was presies goed. Voldoende, smaakvol en verzorgt. Aardig perdoneel. Zoals altijd eigenlijk.
7 sep 2022 om 6:06 Wij bestellen er nooit meer 2x 75 min wachten op je eten dan is het er eindelijk is je pizza zo klef dat ie vast aan de doos geplakt zit... Zeer en zeer slechte zaak
2 sep 2022 om 22:42 Bezorging was goed alleen jammer dat het extra gevragen broodje er niet bij zat
31 jul 2022 om 19:45 Bezorgtijd was prima. Alleen jammer dat de pizza zo goed als koud was en de shoarma niet echt smaak had. Jammer..
9 jul 2022 om 20:48 De pizza was goed warm en smakelijk. Ik had met extra kaas besteld, ik kreeg ook duidelijk echt extra kaas. Dat is niet altijd het geval bij andere restaurants namelijk
26 jun 2022 om 20:59 De smaak van het eten was best lekker, maar smaakte voor mij niet naar shoarma. Friet was slap. Bezorging wist ik van te voren dat het wat langer zou duren
25 jun 2022 om 21:32 De pizza was prima warm snelle leveringstijd (komt misschien door de tip), was Max 25 min lekker zoals altijd aanrader voor als je snel eten wil en niet wil koken
24 jun 2022 om 21:27 Broodje Gyros is een aanrader
16 jun 2022 om 7:00 De pizza was erg vet. Hierdoor is de bodem te zacht, en zakt een pizzapunt naar beneden bij consumptie. Dan valt alle topping eraf.